Nu aveti produse adaugate in cos!
Papetarie, birotica si rechizite - Magazin OnLine - AAA Birotica
   Acasa  |  Ghidul cumparatorului  |  Cum comand?  |  Contacteaza-ne  |  Termeni si conditii  |  Despre noi  |  | Login  | 
  Top » Catalog » Cum comand?
Cautare rapida
 
Folositi cuvinte-cheie ca sa gasiti produsul pe care il cautati.
Cautare avansata
Categorii
Producatori
Produse noi mai mult
Alcool sanitar 70% Saniblue
Alcool sanitar 70% Saniblue
AAA BIROTICA on LinkedIn

Cum comand?
Intrebare : Cum procedez cand vreau sa comand?
Raspuns : Simplu, in 3 pasi.

Pasul1
Consulta site-ul si personalul firmei ca sa te informezi cu privire la toate aspectele care te intereseaza: produsele dorite, caracteristicile lor, pretul, termenii si conditiile colaborarii, precum si orice alt aspect de interes pentru tine. Daca nu gasesti informatia pe site, mai bine intreaba-ne! Vom fi bucurosi sa iti raspundem. Este mai bine sa lucram impreuna in aceasta etapa si sa ne asiguram ca ajung la tine exact produsele dorite. Tu esti clientul, noi suntem aici ca sa te servim, asa ca adreseaza oricat de multe intrebari si solicita oricat de multe clarificari consideri necesare ca sa te edifici

Pasul2
Trimite-ne datele necesare. Exista doua categorii de informatii: - date necesare emiterii facturii. Conform cu legislatia romana pentru a emite documentul fiscal "Factura" sunt necesare: numele societatii, adresa, CUI si atributul fiscal (RO....), numarul de inregistare la Registrul Comertului (J...), IBAN, banca. Cu exceptia IBAN si a bancii, toate aceste informatii se regasesc pe Certificatul de Inmatriculare, motiv pentru care vom solicita o copie. Aceasta ne va ajuta sa emitem in mod corect un document oficial important. - date necesare operarii comenzii. Pentru a putea duce la indeplinire in mod corect comanda avem nevoie de adresa de livrare (ce poate fi identica sau nu cu adresa sediului social), o persoana de contact imputernicita sa receptioneze marfa si sa semneze si sa stampileze factura fiscala, telefon de contact, intervalul orar pentru livrare. Nu iti face griji! Nu trebuie sa retii toate informatiile necesare, operatorul nostru le va solicita cand te va contacta la Pasul3.

Pasul3
Trimite comanda. Deoarece o comanda telefonica telefonica, s-ar putea sa dureze cam mult, recomandam una dintre urmatoarele doua variante: fie trimite un mail (care sa contina codul si cantitatea produselor solicitate), fie comanda direct de pe site. Pentru a comanda direct de pe site, este nevoie de un cont de utilizator, pe care il obtii in mai putin de 60 secunde . Dureaza atat de putin pentru ca singurele informatii cerute sunt: numele, prenume, numele companiei, telefon contact si parola (iar pentru a ne asigura ca parola este ok, se va cere reintroducerea parolei). In acest moment operatorul nostru te va contacta, se va asigura de integralitatea datelor si va certifica intentia de comanda. Tot acum iti va comunica momentul estimat de livrare si iti va putea raspunde oricaror alte intrebari.

Pana in aceasta etapa este ok sa te razgandesti. Dar chiar si dupa aceasta etapa te mai poti razgandi si mai poti returna produsele, insa numai in anumite conditii, asa ca recomandam cu caldura ca inainte de prima comanda sa iti faci timp sa iei la cunostiinta informatiile din capitolul Termeni si Conditii de pe site-ul nostru www.aaabirotica.ro.
Continua

Copyright © 2020 Papetarie, birotica si rechizite - Magazin OnLine - AAA Birotica
Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor - 0800.080.999